Uldstrik

Kære Kunde,

Kauni præsenterer Dig efterfølgende for nyeste kollektion af strikmodeller, alle strikket i 100% uld og på håndstrikmaskiner. Vores strikprodukt er designet lige til Dig, den selvstændige og kvalitetsbevidste kvinde, som tør være anderledes end andre. Da jeg designede disse strikmodeller, tænkte jeg på Dig, som elsker romantik, og på Dig med en sportslig livsstil.
Vi kan tilbyde varme trøjer til at trodse kulde og vind. Fra os kan du vælge en smart cardigan til at lyse op på en fest eller et cafébesøg med en veninde. Helt klart kan du finde en trøje til hverdagsbrug. Kendetegnet for de fleste af Kauni´s strikprodukter er rosen-og blomstermotivet, med små nuancer og detaljer på ærmerne og kraven, og med lukninger, som giver strikprodukterne deres helt unikke udseende. Strikmodellerne er strikket på håndmaskiner, og helt sikkert kan du føle den sjælsvarme, som damerne, der strikker/hækler/broderer, har lagt i modellerne med deres håndarbejde.
Alle modeller bliver produceret i mange forskellige farvekombinationer. Det er en stor glæde at designe strik, der efterlader følelser, som kan sammenlignes med de følelser en maler eller anden kunstner må have, når den pågældende betragter sit færdige resultat. Jeg elsker naturens rytmer, overraskelser, farver og naturens evige forandring. Jeg ser mønstre i planter og blomster. De nye modeller i år omfavner beskyttelse af naturen i sin oprindelse og minder os om at vi skal have ansvarlighed og forpligtelse overfor naturen.
Igen er alle vores modeller præsenteret i 3 farveskalaer : 1) neutrale, 2)varme, 3) kolde De fleste af vores strikmodeller er valket – de er meget bløde og varme.
Jeg ønsker at du må føle den samme glæde, når du bærer vores striktrøje, samt at striktrøjen ikke kun er behagelig at have på, men også er med til at fremhave din personlighed.

Håber at jeg kan glæde og varme Din hverdag.

God fornøjelse.